te habiti - Qendra e Statistikave

Statistikat Standarde

Gjithsejt Anetare:
3
Gjithsejt Postime:
7
Gjithsejt Tema:
5
Gjithsejt Kadegori:
2
Anëtare Ne Linje:
1
Me se shumti ne linje:
6 - Nëntor 21, 2018, 01:03:20 PD
Ne Linje Sot:
1
Mesatarja e rregjistrimeve ne dite:
0.00
Mesatarja e postimeve ne dite:
0.01
Mesatarja e temave ne dite:
0.01
Rubrika Gjthsejt:
3
Anëtari me i ri është:
Amra
Mesatarja ditore e perdoruesve ne linje:
0.63
Meshkuj dhe Femra:
1:1

Top 10 Postuesit

Top 10 Forumet

Top 10 Temat e Para (Nga Pergjigjet)

Top 10 Temat (sipas Shikimeve)

Hapesit Me Te Medhenj Te Temave

Me se shumti ne linje

Habit BUSHI
2o39m
lina
1o17m
Amra
2m

Historia e Forumit (duke përdorur kohën e kompensuar te forum )

Përmbledhja vjetore Tema te Reja Postime te reja Anëtare te ri Me Se Shumti Ne Linje
* 2019 0 0 0 5
Maj 2019 0 0 0 4
Prill 2019 0 0 0 4
Mars 2019 0 0 0 3
Shkurt 2019 0 0 0 5
Janar 2019 0 0 0 3
* 2018 1 1 0 6
Dhjetor 2018 0 0 0 5
Nentor 2018 0 0 0 6
Tetor 2018 0 0 0 4
Shtator 2018 0 0 0 1
Gusht 2018 0 0 0 1
Korrik 2018 0 0 0 1
Qershor 2018 1 1 0 3
Maj 2018 0 0 0 1
Prill 2018 0 0 0 1
Mars 2018 0 0 0 2
Shkurt 2018 0 0 0 3
Janar 2018 0 0 0 1
* 2017 3 5 2 2
Dhjetor 2017 3 5 2 2